Autochart Live FAQ

Veel gestelde vragen over Autochart Live

Op Prostaffers.nl proberen we Humminbird gebruikers te helpen het meest uit hun fishfinder te halen. Autochart Live is de unieke functie voor het “live” maken van kaarten op de Onix en de Helix 9-10-12.

Onix10 AutoChartLive

 

 

 

 

 

Maak in Real Time met Humminbird AutoChart Live rijk gedetailleerde kaarten van taluds, riffen, bulten en wrakken. Een gratis functie alleen beschikbaar op de ONIX en HELIX 9-10-12. Breng het water in kaart door simpelweg te varen, met acht uur ingebouwde opnametijd.

De Autochart Live kaart biedt de krachtige kenmerken van Humminbird LakeMaster, zoals Diepte Highlight, Ondiep water Highlight en Water Level Offset. Volg automatisch de gecreëerde contouren met de Minn Kota i-Pilot® Link™. Alle kaarten gemaakt met AutoChart Live zijn compatibel met de i-Pilot® Link™ functies. Wanneer de nieuwe kaarten gemaakt zijn, kan er een laag van Side Imaging beeld overheen gelegd worden om een gedetailleerd custom beeld te krijgen.

HELIX en ONIX hebben 8 uur opname capaciteit ingebouwd. Gebruik een optionele AutoChart ZeroLine SD kaart voor jarenlang geheugen opnames, waarmee tevens data geëxporteerd en gedeeld kan worden met vrienden.

Wil je meer informatie kijk dan op de meest gestelde vragen over Autochart Live: http://www.prostaffers.nl/humminbird/autochart-live-gestelde-vragen/