CHIRP Sonar

CHIRP sonar. Wat zijn de de voordelen?

Alle vormen van CHIRP zijn niet hetzelfde. Sommige CHIRP producten beperken de visser door een vooraf bepaalde frequentieband. Met Humminbird CHIRP daarentegen, kan de gebruiker meerdere bandbreedtes selecteren, volledig naar eigen SONAR voorkeuren. Humminbird’s CHIRP kan werken met diverse standaard of optionele transducers en in staat om uit te zenden in een frequentiegebied van 28 kHz tot 490 kHz.

HELIX 12 CHIRP

Superieure gegevens verwerking

Ruwe CHIRP informatie is zinloos zonder de juiste software om de data te verwerken, tenzij men een doctoraat in SONAR interpretatie heeft. Humminbird ‘s CHIRP Processing Engine maakt gebruik van gepatenteerde algoritmes om efficiënter te vergelijken en CHIRP data direct in een gemakkelijk te begrijpen beeld te tonen.

Humminbird CHIRP

Ultra brede broadband

CHIRP scant het water af zoekend naar vis, vergelijkbaar met het zoeken van stations op een radio. Sommige CHIRP sonar producten zoeken alleen in een smal bereik van frequenties, waardoor men een zeer beperkt beeld krijgt van de onderwaterwereld. Humminbird CHIRP echter scant, afhankelijk van de mogelijkheden van de transducer, de grootst mogelijke bandbreedte van frequenties. Doordat er meer frequenties vergeleken worden, kan de Humminbird CHIRP Processing Engine efficiënter ruis filteren en daardoor een duidelijker en preciezer beeld leveren.

Print

Twee oplossingen, onbeperkte mogelijkheden.

Humminbird Breedband CHIRP levert indrukwekkend detail en nauwkeurigheid in veel zoet- en zout water toepassingen. Vergeleken met sonar technologie scant deze hoogste-in-niveau CHIRP meer frequenties, door gebruik te maken van een superieure transducer en dataverwerking wat resulteert in ongeëvenaarde precisie om vis te vinden. Voor maximaal comfort, is de 1kW technologie ingebouwd in de Humminbird HELIX 12 en ONIX.ONIX10 CrossTouch-CHIRP
 ™ ˜
Verhoog de standaard voor diepere zoutwater toepassingen met de HD Broadband CHIRP. Daarmee is men in staat om frequenties te gebruiken van 28kHz tot 250kHz, laag – midden en hoog bereik, verkenning van de hele weg naar de oceaanbodem met een bereik tot 3048 meter. Deze volledig netwerk geschikte 2kW krachtpatser wordt aangeboden als black box voor de Humminbird ONIX.

Profiteer van het volledige CHIRP vermogen van de ONIX en de Helix met Airmar® CHIRP transducers.