Minn Kota i-Pilot Link

De krachten van de i-Pilot en de Humminbird fishfinders/kaartplotters samen gebracht in de Minn Kota i-Pilot Link.

i-Pilot-Link-diagram

Alle i-Pilot® functies zoals Spot-Lock (ankerfunctie), Track Record, AutoPilot, Cruisecontrol, CoPilot zijn aanwezig in de full colour afstandsbediening. Maar na koppeling via Ethernet met een Humminbird geselecteerd model is de Spot-Lock ook vanaf de Humminbird te plaatsen en zichtbaar op het navigatiescherm.

1866450-i-Pilot-Link-remote i-Pilot-Link-Terrova-Motor-install-cover-w-remote

 

Follow the Contour

Wanneer je op een specifieke vist, kan de Minn Kota i-Pilot Link je automatisch deze diepte laten volgen. Met een Humminbird Autochart of Autochart Live kaart kan je elke dieptelijn volgen die je maar wenst – in beide richtingen – zo lang als je wilt.

i-Pilot Link Follow the contour screenshot

Contour correctie gebruik je om op een bepaalde afstand te blijven van een dieptelijn of de kustlijn. Positioneer je boot op de gewenste afstand van diepte lijn of van de walkant en activeer deze optie.

SpotLock

Met SpotLock blijf je op 1,5 meter van de ingegeven visstek liggen alsof je een elektronisch anker hebt. Drijf je meer dan 1,5 meter uit de cirkel dan brengt de Minn Kota i-Pilot je terug naar de SpotLock. Sla 2500 SpotLocks en waypoints op in je Humminbird en 16 in de i-Piloti-Pilot-Link-Spot-Lock Link afstandbediening.

i-Pilot Link SpotLock screenshot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GoTo waypoint.

Hiermee vaar je terug naar een opgeslagen waypoint. Je vaart automatisch terug naar een geselecteerd waypoint met de door jou gekozen snelheid. Bij aankomst kan je Spotlock of AutoPilot functie activeren of de propellor stilzetten.

i-Tracks

Verlies een goed trollingtraject niet uit het oog! Minn Kota i-Pilot Link i-Tracks zijn trajecten op het water (tot 3,2 km lengte) die je kan opnemen, navigeren of omgekeerd kan volgen wanneer je maar wilt. Sla 50 i-Tracks op je Humminbird op of 16 op de Minn Kota i-Pilot Link afstandsbediening.

i-Pilot Link iTrack screenshot

Ga terug naar je i-Track. Je wordt naar het dichtstbijzijnde punt van de i-Track gebracht en vervolgens naar het start- of eindpunt afhankelijk van je keuze.

Minn Kota i-Pilot Cruise Control

Cruise  Control.

Geïntegreerd in de i-Pilot het baanbrekende, geavanceerde Cruise Control!!!! Deze houdt uw boot exact op snelheid, en kan dit verhogen met stappen van 0,16 km/u. U heeft dus altijd zeer nauwkeurige snelheidscontrole.

Minn Kota i-Pilot Advanced AutoPilot

Advanced AutoPilot.

Het i-Pilot systeem is tevens uitgerust met de GPS gestuurde “geavanceerde” AutoPilot. Houdt simpelweg uw motor in de gewenste richting en activeer de AutoPilot. De Minn Kota i-Pilot houdt u automatisch op koers en brengt u daar waar u wilt zijn met GPS precisie zonder nadelige effecten van wind, golfslag, stroming of afdrijven.

Minn Kota i-Pilot CoPilot

CoPilot.

Controle over snelheid, manoeuvreren en aan / uit op uw Powerdrive en Terrova boegmotor met de draadloze afstandsbediening CoPilot . Alle functies van de CoPilot zijn geïntegreerd in de i-Pilot.