Minn Kota i-Pilot

Hoe kan de Minn Kota i-Pilot uw manier van vissen veranderen? Door u ook echt te laten vissen. Door gebruik te maken van GPS techniek kunt u met behulp van de i-Pilot uw boot op één plek laten liggen als lag u voor anker, u kunt tracks opslaan en terugvaren, cruise controle en meer. En dat alles draadloos.

Minn Kota i-Pilot afstandsbedieningMinn Kota i-Pilot

De Minn Kota i-Pilot is te plaatsen op de PowerDrive V2, Terrova, Ulterra ,Riptide ST , Riptide Ulterra en Riptide SP boegmotoren.

Minn Kota i-Pilot TrackNeem een Track op.

De i-Pilot® kan een complete route met een maximale lengte van zo’n 3,2 km opnemen en daarna opslaan voor direct of later gebruik. Dit door eenvoudig op de Record knop te drukken en langs de gewenste route varen. De Minn Kota i-Pilot neemt deze track op in zijn geheugen tot max. 6 tracks.

Minn Kota iPilot Track

Wenst u de route nogmaals te varen, dan kunt u de playback functies indrukken, waardoor de Minn Kota i-Pilot® automatisch exact de gekozen route vaart.

Minn Kota i-Pilot Spot-Lock

Spot-Lock.

 

Deze revolutionaire functie werkt als een elektronisch anker.Als de boot meer dan 1,5 meter afdrijft van de ingegeven positie, dan zal de Minn Kota i-Pilot de boegmotor aansturen om de boot op de ingegeven positie terug te brengen en daar te houden.Minn Kota i-Pilot SpotLock

Wind, golfwerking, stroming en/of afdrijven wordt automatisch gecorrigeerd.

Met de “geheugen” functie voor de Spot-Lock kunt u later terug keren naar die specifieke locatie. Mogelijkheid voor de opslag van 6 locaties.

 

 

 

Minn Kota i-Pilot Cruise Control

Cruise  Control.

 

Geïntegreerd in de i-Pilot het baanbrekende, geavanceerde Cruise Control!!!! Deze houdt uw boot exact op snelheid, en kan dit verhogen met stappen van 0,16 km/u. U heeft dus altijd zeer nauwkeurige snelheidscontrole.

Minn Kota i-Pilot Advanced AutoPilot

Advanced AutoPilot.

 

Het i-Pilot systeem is tevens uitgerust met de GPS gestuurde “geavanceerde” AutoPilot. Houdt simpelweg uw motor in de gewenste richting en activeer de AutoPilot. De Minn Kota i-Pilot houdt u automatisch op koers en brengt u daar waar u wilt zijn met GPS precisie zonder nadelige effecten van wind, golfslag, stroming of afdrijven.

Minn Kota i-Pilot CoPilot

CoPilot.

 

 

Controle over snelheid, manoeuvreren en aan / uit op uw Powerdrive en Terrova boegmotor met de draadloze afstandsbediening CoPilot . Alle functies van de CoPilot zijn geïntegreerd in de i-Pilot.